Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

PROFIX

kifejezésre
1

PROFIX keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Profix-Copy 2000 Irodatechnikai Kft.

  Profix-Copy 2000 Irodatechnikai Kft. - PROFIX - Tudakozó.hu Profix-Copy 2000 Irodatechnikai Kft. - PROFIX - Tudakozó.hu Profix-Copy 2000 Irodatechnikai Kft. - PROFIX - Tudakozó.hu Profix-Copy 2000 Irodatechnikai Kft. - PROFIX - Tudakozó.hu Profix-Copy 2000 Irodatechnikai Kft. - PROFIX - Tudakozó.hu Profix-Copy 2000 Irodatechnikai Kft. - PROFIX - Tudakozó.hu Profix-Copy 2000 Irodatechnikai Kft. - PROFIX - Tudakozó.hu Profix-Copy 2000 Irodatechnikai Kft. - PROFIX - Tudakozó.hu Profix-Copy 2000 Irodatechnikai Kft. - PROFIX - Tudakozó.hu Profix-Copy 2000 Irodatechnikai Kft. - PROFIX - Tudakozó.hu Profix-Copy 2000 Irodatechnikai Kft. - PROFIX - Tudakozó.hu Profix-Copy 2000 Irodatechnikai Kft. - PROFIX - Tudakozó.hu

  1072 Budapest, Nyár u. 10.

  A Profix-Copy 2000 Irodatechnikai Kft. a főváros egyik folyamatosan fejlődő irodatechnikai és fénymásolástechnikai cégeként, a CANON márka hivatalos magyarországi forgalmazójaként és márkaszervizeként Budapesten 2000 óta mködik. Fő tevékenységként irodai kellékanyagok, tintasugaras- és lézernyomtatók, hagyományos- és digitális fénymásolók, faxok, tintapatronok, projektorok kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk.
  Elégedett ügyfélkörrel, kiváló szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szakemberek...


  Részletek
 • 2. Profix Kft.

  Profix Kft. - PROFIX - Tudakozó.hu Profix Kft. - PROFIX - Tudakozó.hu

  1124 Budapest, Sasfiók u. 4.

  A PROFIX Kft. és jogelődjetöbb mint 50 éve a műszaki és használati műanyag termékgyártás és forgalmazás területén

  A céget mint egyéni kisipart Kajdócsy János alapította 1957-ben. Az első tíz évben háztartási fém és műanyagipari cikkek gyártása és forgalmazása volt a fő profil. A 70-as években a cég áttért a játékgyártásra, mivel a magyar piacon hiány mutatkozott jó minőségű és megfelelő árú termékekben. A cég termelése annyira felfutott, hogy 1984-ben kisszövetkezetté alakult 16 taggal. A szövetkezetben ...


  Részletek
 • 3. Profix Szolgáltató és Árutermelő Kft.

  8044 Kincsesbánya, Iparelep

  A cég az alábbi főbb tevékenységekkel foglalkozik:gépszerelés, telepítés, üzembehelyezés, gépkarbantartás, gépgyártás, acélszerkezet gyártás-szerelés, hidraulika és pneumatika szerviz, szerelés, fém és egyéb felületek homok- illetve szemcseszórása.


  Részletek
 • 4. Profix Computer Kft.

  6800 Batida, Szántó K. J. u. 64.

  Tevékenység: orvosi szoftverek fejlesztése.


  Részletek
 • 5. PROFIXCO Kft.

  2660 Balassagyarmat, Béri Balogh Ádám utca 8.


  Részletek
 • 6. PROFIX-METAL Bt.

  2300 Ráckeve, Lórévi út 9., Páskom tanya

  Fürdőszobai törölközőszárítós radiátorok gyártása, nagy- és kiskereskedelme.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak