Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

56 db találat

ADSL

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

ADSL keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ace Telecom Kft.

  Ace Telecom Kft. - ADSL - Tudakozó.hu Ace Telecom Kft. - ADSL - Tudakozó.hu

  1033 Budapest, Óbudai-sziget 213.

  Az ACE Telecom Telekommunikációs és Informatikai Szolgáltató Kft.-t 1997-ben alapította két 100%-os magyar tulajdonban levő vállalkozás.A közös cég létrehozásának célja volt, hogy az Apple Macintosh és az IBM világában, illetve a távközlés területén szerzett tudásunkat, műszaki tapasztalatainkat egyesítve összetettebb, magas színvonalú informatikai és kommunikációs szolgáltatást tudjunk nyújtani jelenlegi és későbbi ügyfeleiknek.


  Részletek
 • 2. Lukinserv Informatikai Szolgáltató Kft.

  Lukinserv Informatikai Szolgáltató Kft. - ADSL - Tudakozó.hu

  1111 Budapest, Vak Bottyán u. 3.

  Cégünk alapvetően országos lefedettséget biztosító szervizvállalat. A KYOCERA nyomtatók auditált márkaszervize és a RIT hálózati elemekkel tervezett és kivitelezett hálózatok vizsgázott kivitelezője.
  Tevékenységünk kiterjed IBM PC alapú pénztárgépek javítására, szervizére, valamint informatikai rendszerek rendszergazdai felügyeletére.
  Kattintson weboldalunkra, hogy bővebb anyaggal állhassunk rendelkezésére!


  Részletek
 • 3. Korall Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft.

  Korall Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. - ADSL - Tudakozó.hu Korall Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. - ADSL - Tudakozó.hu Korall Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. - ADSL - Tudakozó.hu Korall Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. - ADSL - Tudakozó.hu Korall Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. - ADSL - Tudakozó.hu Korall Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. - ADSL - Tudakozó.hu Korall Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. - ADSL - Tudakozó.hu Korall Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft. - ADSL - Tudakozó.hu

  2800 Tatabánya, Köztársaság út 44/a

  Cégünk 1990-ben alakult. Fő tevékenysége számítás- és irodatechnikai eszközök forgalmazása és szervizelése; telefonközpontok telepítése és szervizelése; lokális hálózatok tervezése, kiépítése, felügyelete.


  Részletek
 • 4. HACSA TEL Kft.

  HACSA TEL Kft. - ADSL - Tudakozó.hu HACSA TEL Kft. - ADSL - Tudakozó.hu HACSA TEL Kft. - ADSL - Tudakozó.hu HACSA TEL Kft. - ADSL - Tudakozó.hu HACSA TEL Kft. - ADSL - Tudakozó.hu HACSA TEL Kft. - ADSL - Tudakozó.hu HACSA TEL Kft. - ADSL - Tudakozó.hu HACSA TEL Kft. - ADSL - Tudakozó.hu HACSA TEL Kft. - ADSL - Tudakozó.hu

  1163 Budapest, Thököly út 12.

  A HACSA TEL Telekommunikációs Szolgáltató Kft 2003. április 08-án alakult, kiválva egy történelmet író HÁL-ÉP Telekommunikációs Kft.-ből melynek nem jogutódja.
  Tevékenységünk 1994-ben kezdődött, kiterjed földalatti, fali és légkábelek építésére is.
  Főbb profiljaink a telefon alközpontok, telefon és számítógép hálózatok.
  A HACSA TEL megbízhatóságát és jó hírnevét az odafigyelésünk, rugalmasságunk, a magas minőség és szolgáltatásunk színvonala teremtette meg. Munkatársaink szakértelme és tapasztalata gar...


  Részletek
 • 5. PanTel Távközlési Kft.

  PanTel Távközlési Kft. - ADSL - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10.

  A PanTel Kft. közép-európai vezetékes távközlési szolgáltató, amely a térség vezető alternatív vállalataként hang-, adat- és internetszolgáltatásokat ajánl üzleti és lakossági ügyfelek, távközlési szolgáltatók és internetszolgáltatók részére. Közép-Európa liberalizálódó távközlési piacának kialakításában kezdetektől kulcsszerepet vállal. Csúcstechnológián alapuló optikai szálas hálózata segítségével, korlátlan kapacitást és sávszélességet kínál ügyfeleinek Magyarországon és a környező régióban. A PanTel ügy...


  Részletek
 • 6. CSÚCS.HU Kft.

  CSÚCS.HU Kft. - ADSL - Tudakozó.hu

  1136 Budapest, Hegedűs Gy. u. 36.

  Cégünk internetes tartalomszolgáltatással foglalkozik.


  Részletek
 • 7. Compute Magyarország Kft.

  Compute Magyarország Kft. - ADSL - Tudakozó.hu

  2051 Biatorbágy, Domb u. 9.

  Cégünk kiváló informatikai és számítástechnikai szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.


  Részletek
 • 8. HUNET Számítástechnikai Kft.

  HUNET Számítástechnikai Kft. - ADSL - Tudakozó.hu

  1145 Budapest, Varsó u 31.

  Az 1993-ban Bt-ként alakult cég fő profilja eredetileg vállalatok és vállalkozások, főleg PC-alapú helyi hálózatainak hibakeresése, illetve az ezekkel kapcsolatos számítástechnikai szaktanácsadás, problémamegoldás volt. Az 1995 óta Kft-ként működő cég tevékenységi köre fokozatosan bővült és mára kiterjed a gazdálkodó szervezetek számítástechnikai feladatainak teljes körére.


  Részletek
 • 9. Externet Informatikai Szolgáltató Kft.

  Externet Informatikai Szolgáltató Kft. - ADSL - Tudakozó.hu

  5000 Szolnok, Sóház út 1/b. III. 5.

  A Externet Kft. internetszolgáltatással és az ehhez kapcsolódó egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal foglalkozik.


  Részletek
 • 10. Elender Üzleti Kommunikációs és Szolgáltató Rt.

  1138 Budapest, Váci út 141.

  Cégünk a távközléstechnika területén tevékenykedik.


  Részletek