Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

építőipari fémzsalu

kifejezésre
1

Építőipari fémzsalu keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hajdú-Híd Kft.

  4130 Derecske, Ipartelep

  A Hajdú-Híd Kft 25 éves múltra tekint vissza. Fő tevékenységünk acélszerkezetek, építőipari fémzsaluzatok, lemez és rácskonténerek valamint sajtolt, méyhúzott, hegesztett termékek gyártása. Nagy tapasztalattal rendelkező műszaki gárda, korszerű technológiák és az ISO 9001 követelményeinek alkalmazását garantáljuk a megrendelők igényeinek magas színvonalú kielégítésére.


  Részletek
 • 2. Kisépterv Kft.

  7623 Pécs, Szabadság utca 22

  A Pécs egyik legelső magánvállalkozásaként 1982-ben alakult Kisépterv Kft. jelenleg a Rákóczi út 10. szám alatti, 3 üzlethelyiségből, 11 lakásból és 14 gépkocsi beállóból álló társasház teljes, kulcsátadásig történő kivitelezését végzi. A 44-80 m2 alapterületű ingatlanok egyaránt segítik a fiatalok elszakadási és otthonteremtési törekvéseit, jól illeszkednek a családalapítási tervekhez, illetve ideális teret jelentenek üzleti tevékenység folytatásához is. A könnyű megközelíthetőség, a belváros közelsége, a ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak