Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

18 db találat

építőipari beruházásszervezés

kifejezésre
1 | 2

Építőipari beruházásszervezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ceminvest Cementipari Fővállalkozási Kft.

  Ceminvest Cementipari Fővállalkozási Kft. - Építőipari beruházásszervezés - Tudakozó.hu Ceminvest Cementipari Fővállalkozási Kft. - Építőipari beruházásszervezés - Tudakozó.hu

  2600 Vác, Zrínyi M. út 39/b.

  A Ceminvest Kft. rövid bemutatása

  A cég 1990-ben alakult és nevéből adódóan eleinte elsősorban a cementipar területén végzett beruházási és fenntartási munkákat, melynek lebonyolítási formája általában fővállalkozás vagy vállalkozás. A kft. természetesen most már nemcsak a fenti iparág területén tevékenykedik, hanem jelentős mértékben dolgozik más iparágak (pl. a kő, -kavics, -betonipar) számára is. Mivel a társaság saját gépészeti, technológiai és tervezo részleggel rendelkezik, nem ritka a Megrendelo i...


  Részletek
 • 2. Plan Bau Mérnöki Iroda

  2800 Tatabánya, Réti út 172

  Fő tevékenységünk építőipari közepes és nagy beruházások tervezése és bonyolítása. 1994 óta számtalan multinacionális vállalat megbízásából tervezési, illetve projektmenedzselési munkát végeztünk. (Pepsi Cola, Alcola, Parmalat, Günter, Pioneer Hi-Bred, Nokia Audio, Xomox, Zenon, NatSteel, Bebusch, Artesyn, Koepfer, BorgWarner). Emellett több lakó és közösségi épület, lakópark tervezésében, bonyolításában vettünk részt. Munkánkat 1999 óta ISO 9001 minősítés szerint végezzük. Irodánk több mint 183986 nm épüle...


  Részletek
 • 3. Center 13 Bt.

  2310 Szigetszentmiklós, Fás u. 2.

  Kulcsrakészen vállaljuk családi házak megépítését, hogy új tulajdonosának már csak a berendezésre kelljen időt fordítania.


  Részletek
 • 4. Győrber Kft.

  9022 Győr, Czuczor G. u. 18-24.

  Cégünk az építőipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. ICM Nemzetközi Építőipari Zrt.

  1065 Budapest, Nagymező u. 44.

  Építőipari kivitelezés, fővállalkozás, beruházás és fenntartás szervezése, lebonyolítása.


  Részletek
 • 6. Hedon Kft.

  1047 Budapest, Attila u. 22.

  Cégünk az építőipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 7. Szarvasi Komép Városgazdálkodási Kft.

  5540 Szarvas, Ipartelep út 2.

  Cégünk Békés megye egész területén elismerten és ismerten tevékenykedik az építőipar területén. Ezenkívül bonyolítunk még temetkezéseket, illetve a köztisztaság fenntartása is hatáskörünkhöz tartozik.


  Részletek
 • 8. Bácskainvest Kft.

  1041 Budapest, Bárdos Artúr u. 2. II/7.

  Hangulatos otthonra vágyik? Kulcsrakész lakások Sződligeten a Duna partján gyönyörű kilátással, jó levegővel. Hívjon minket bátran!


  Részletek
 • 9. Versatus Beruházásszervező Fővállalkozó és Kereskedelmi Kft.

  1021 Budapest, Széher u. 22. 2.em.

  Cégünk mélyépítéssel és közműépítéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 10. Klaszbau Építőipari Kft.

  8000 Székesfehérvár, Erzsébet u. 34-36.

  A Klaszbau Kft. építőipari generálkivitelezéssel foglalkozik. Vállaljuk családi házak, társasházak, nyaralók kulcsrakész megépítését.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak